Lighting Technology

Lighting Technology

We zijn een advies/ontwerp bureau op het gebied van verlichtingstechnieken, lichtontwerp en Light Management Systems. Dit gecombineerd met een zeer hoge applicatiekennis binnen de markten die we bedienen, zorgt voor de juiste waarde van onze propositie voor klant of opdrachtgever.

Als onderdeel van de internationale itsme groep (toeleveranciers van technische oplossingen en producten binnen de industriële markt) hanteren we een trapsgewijze benadering van klanten, klantvragen en problemen.

Alleen op deze manier kunnen we waar ook ter wereld direct op het juiste niveau inspringen en voldoen aan de verwachting van de klant. Het mag duidelijk zijn dat een multinational met vestigingen wereldwijd andere vragen heeft en een andere aanpak nodig heeft dan een bedrijf dat is gevestigd in Nederland of in een van de andere landen waar itsme is gevestigd zoals in Duitsland, België, Spanje en Roemenië.

Van lichtadviseur lokaal tot de combinatie van designer en consultant internationaal; onze opdrachtgevers huren ons in om ze te begeleiden tot het komen van een duurzame keuze voor een verlichtingssysteem gebaseerd op een gedegen aanpak.

Betreft het nu een nieuw te bouwen installatie (New design af a Greenfield) of de renovatie van een bestaande installatie (refurbishment of a Brownfield) onze opdrachtgevers ervaren een toenemende complexiteit op het gebied van verlichtingstechnieken en toepassingen. De intelligentie van verlichtingssystemen wordt door toevoeging van besturingen (controls) steeds complexer.

Het veld van aanbieders van verlichting is met de komst van LED verlichting groter geworden. Veel van de bekende en onbekende merken proberen te domineren met hun technieken en/of toepassingen.

Verlichting vandaag de dag betekent ook niet meer het simpel uitwisselen van een lichtbron of een LED armatuur. We streven ernaar alle aspecten van een consult of advies te onderbouwen met een haalbaarheidsstudie  en een energie-effect en milieu-impact rapportages.